Seniorpix nodigt jullie uit voor de lentewandeling op maandag 13 mei. Deze keer zijn Zwijndrecht en St-Anneke de bestemmingen.

De wandeltocht gaat van start in Zwijndrecht en volgt de GR5A, ook de wandelronde van Vlaanderen genoemd. Het traject leidt ons door een aantal verrassende natuurgebieden. Tijdens de tocht krijgen jullie tevens een kijk op de Oosterweel-werken die hier in hun eindfase zitten.

We vertrekken om 13.30u aan de sporthal van Zwijndrecht (Fortlaan 10). We volgen de GR5A een 12-tal kilometers tot de voetgangerstunnel op Linkeroever.
Terugkeren doen we met tram 3.

Tijdens de korte wandeling (5 km) laat Benny je kennismaken met St-Anneke, het vroegere Vlaams Hoofd. Dus Sint-Anna L.O. opgediept.

Voor deze wandeling word je verwacht om 14.30u aan Het Steen bij het beeld van Lange Wapper.

We genieten van een afsluitend etentje in het Retrocafé, naast de voetgangerstunnel. Hier worden we verwacht vanaf 17.30u. Enkel komen eten kan natuurlijk ook en we verwachten je daar dan ook om 17.30u. Niet vergeten jouw keuze door te geven.
Keuzemogelijkheden – eten:

1-  zalm met een choronsausje (22,5 Euro)
2 - stoofvlees met frietjes en witloof (21,50 Euro)
3 -  pasta met kip, brocolli & room (21,50 Euro)
4 - veggie lasagne (16 Euro)

Graag ten laatste vrijdag 10/5 laten weten aan Gerrit via mail – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Of je voor de volledige of korte wandeling gaat
  • Het gerecht (nr.) dat je verkiest

Nog enkele tips:

  • Sporthal Zwijndrecht is perfect bereikbaar met tram 3, halte Dorp dan 500m wandelen door Statiestraat tot cinema Rubens. Ook het station is vlakbij. Je fiets kan er slotvast worden achtergelaten. Voldoende parking voor wie met de auto komt.
  • Retrocafé ligt vlakbij metrostation Van Eeden van waaruit Zwijndrecht en Antwerpen Centrum makkelijk bereikbaar zijn met de tram. Voldoende parkeermogelijkheden (wel betaald parkeren)

Hartelijke groeten en zeer graag tot dan!
Erik – Benny en Gerrit